Troede aldrig det ville ske for mig.. men det er det hele værd!

Jeg har igennem min graviditet haft det op og ned. Syntes ikke det har været så fedt. Jeg har igennem min barndom tænkt jeg nok kommer aldrig til at få den mand jeg elskede og gerne vil leve med og få de børn jeg gerne vil have. For mig var graviditeten bare overhovedet ikke som jeg lige havde forventet.

Jeg havde lige en hård start på min graviditet med opkastning i flere måneder, ondt i hele kroppen, havde det varmt da jeg var høj gravid i 30 graders hedebølge og så var nætterne lange sov ikke rigtig og der var meget galt. Ikke fordi det er blevet bedre får stadig utrolige mange menstruations smerter 1 gang om måneden og er rimelig træt fordi jeg nok burde tage vitamins piller og så er det ikke meget søvn man får men det er det hele værd!.

Grunden til at jeg sov så dårligt var nok alle mine tankerne omkring vores lille guldklump inde i maven. sÅ havde jeg meget uro i kroppen, ligamentsmerter var der en del af og så var der bare mere gang i lille manden om natten end der var om dagen. forkølelse og stoppet næse var også lige snirret sig ind samtidig. Jeg kan tydeligt huske jeg sagde til min kæreste Lasse at jeg kunne ikke holde det ud mere. Jeg sov næsten ikke kunne ikke stå op mere! Så endte med at blive sygemeldt flere måneder inden min barsel fordi jeg ikke havde mere energi tilbage og kunne ingen ting mere.

Hvis jeg skal være ærlig så kunne jeg sagtens leve med at jeg ikke behøvede at være gravid for at få børn. Men vil gerne føde dem, men 9 måneder i helvede de vil jeg helst gerne slippe for at gøre igen. Men måske glemmer man det hvis man en dag bliver enige om at milas skulle have søskende en dag.

Når det så er sagt så vil jeg lige sige at milas var alle mine smerter,tårerne,de søvnløse nætter, tilstoppet næse værd!

Jeg havde da også fantastiske øjeblikke da jeg var gravid. Der var fantatiske spark fra milas, de spændte scanninger og den sødeste store mave, som jeg havde drømt om længe! Og ja så alle drømme om livet med et barn. og et liv som familie er det mest fantatiske i verdnen!

Jeg var dog ikke så vild med at være gravid, og det er også helt okay at have det på den måde. Men jeg er glad for det fantatiske lille skrøbelig væsen som der kom ud af det.

Er der andre end mig som heller ikke syntes det er fedt at være gravid? jeg tror i sidst ende at det bare handlet om at jeg forventet om at alt var så godt og levede på den lyserøde sky i 9 månederog måske kun have det dårligt i nogle uger men ikke kaste på næsten hele gravviditen igennem. Men manglede at høre fra folk om hvor slemt det var at være gravid, har nemlig kun hørt det er hårdt at være forældre når barnet kommer ud at man ikke får så meget søvn og mangel på energi. Syntes nu mit barn er meget nem til tider. Nu når man tænker på min graviditet.Så var min gravdvitet nok værre. Men det er det hele værd!.

///Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen