Præsentation

Så tog jeg endelig min beslutning om at komme i gang med at lave min egen blog! Tror bare hvis jeg aldrig tager springet så vil jeg bare gå og spekulere over hvordan det ville være. Jeg har gået med overvejelserne i rigtig langtid og har ikke følt mig klar.

Nu er jeg så klar på at tage springet.
Mit navn er Simone, jeg er 21 år.
Jeg bor i Greve med min kæreste Lasse og vores elskede søn Milas.
Milas er født d. 29/08 19 og er den dejligste og sødeste gladeste dreng som i nogensinde!
Han har virkelig vist og lært mig mange ting, på bare 1 år på denne her jord. Men det skal i nok høre noget mere om senere hen i min blog. Lasse og jeg har været sammen i 2 år. Før vi fik Milas var noget af det vi elskede mest og syntes lige netop det var hyggeligt det var at tage ud og se en film eller tage ude i de mest kedeligste tøj butikker hvis i spørger Lasse!

Udover shopping så vil du her på bloggen kunne følge med i mine tanker omkring livet som at være første gangs mor, forventningerne og glæden,bekymringerne samt de dårlige dage og min følelser omkring det.
Mine tanker omkring folk vil finde mine tanker og følelser intressant er nok det der allermest gør mig nervepirrende.
Men jeg tager springet! hvad er mon det aller væreste der kan ske? jeg håber du vil følge med og selfølgelig kommentarer på mine opslag. Jeg tager i mod både ris og ros. Jeg håber hverdag at jeg er en af dem der kan blive ved med at blogge og vokse med opgaven som blogger.

Jeg krydser fingere for at du er klar på at følge med!

Tak fordi du læste med!

///Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen