Fabula – din personlige børnebog “Milas i træet”

Når en bog virkelig fanger os, er det fordi vi har lært at leve os ind i den. vi bliver fanget af handlingen og dens fortællingens elementer, der engagerer og berører os. Det tager forlaget tabula meget bogstaveligt. De udgiver nemlig fantatiske børnebøger, der trækker dit barn helt ind til fortællingen ved at gøre dem selv til bogens hovedperson. Mere vedkommende kan det næsten ikke blive. Når både fortællingen og illustrationerne i tillæg er af høj kvalitet betyder det, at du køber en så god bog, der vil vække stor glæde hos det barn, du forærer den til.

Mange nye muligheder
Når du går ind på Fabulas hjemmeside og skal købe en bog, foregår det noget anderledes end normalt. Du bliver nemlig tilbudt en række valgmuligheder, der alt sammen er med til at gøre den børnebog, du køber, personlig og designet nøjagtig til det barn, der skal have den som gave. Du kan vælge, hvilket køn hovedpersonen skal have, og du kan vælge hårfarve,frisure, hud- og øjenfarve. Når du taser barnets navn ind, bliver det til hovedpersons navn. Du har også mulighed for at tilpasse historiens voksne person. Du bestemmer helt selv om det skal om det skal være en kvinde eller en mand – måske barnets mormor eller Morfar – eller om det skal være en helt tredje voksen. På bogens første side kan du skrive en lille hilsen til det barn der skal have bogen i gave på den måde gøre bogen endnu mere personlig og særlig for barnet.

spceiallavet og overraskende
Når vi får noget, der er specielt lavet til os vækker det en særlig glæde. Et barn bliver så overvældet overrasket og lykkelig over at fine u af, at det selv er bogens hovedperson – og der endda er en voksen med i historien, som de kender. Det betyder,at barnet relaterer sig til bogens handling og dermed til den læring, der er indbygget i dens fortælling. Fortællingerne fra Fabula er målrettet forskellige aldersgrupper mellem 0 og 8 år.

Kvalitet der holder
Børnebøgerne fra Fabula er naturligvis lavet så de holder til rigtig mage gennemlæsninger. Bogens sider er i en kraftig kvalitet, så de små børn også har let ved at bladre og kigge på billeder i bogen. Den er lavet i en lay-flat indbindning, der får siderne til at ligge fladt til hver side. Det ville være en fordel, når du og dit barn skal studere de fine illustrationer.

lad dit barn bruge sin gode fantasi
Når dit barn får lov til at bruge sin gode fantasi, er det med til at udvikle barnet til en handlingsdygtigt,refleteret og kreativt menneske. Det styrker vores forestillingsevne og dermed vores evne til at løse problemet. Bøger med fortællinger, der griber barnet og tager det med på en fantasifuld rejse er i høj grad med til at udvikle børnenes fantasi.

www.fabula.me

Jeg vil dele min lille rabatkode SIMONE10 så sparer i nemlig 10% på første personlige bog. Hvis ikke i har set det endnu så har jeg også delt det på min Instagram profil simone_wetterstein.

Tak fordi i læste med.

///Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen